top of page

insinööritoimisto

Henkilöstövuokraus ja -välitys palveluita.

Tarjoamme Suomessa henkilöstövuokraus ja -välitys palveluita. Tarjoamme nopeaa ja joustavaa ratkaisua henkilöstöongelmia koskevissa kysymyksissä. Pystymme tarjoamaan työvoimaa eri aloille ja osaamistasoille, aputyöläisistä päteviin insinööreihin ja vastaaviin rakennusmestareihin.

Työvoimaa.

Luotettavaa, nopeaa ja joustavaa henkilöstövuokrauspalvelua. Henkilöstövuokrauksen ansiosta säästätte aikaa ja rahaa sopivan työntekijän löytämisessä. Henkilöstövuokraus on edullinen ja nopea tapa löytää työvoimaa erilaisiin työtehtäviin, ja myös väliaikaisiin ja kiireellisiin tehtäviin sekä loma-ajan sijaisuuksiin. Palvelun tilaaja maksaa laskulla vain tehtyjen työtuntien perusteella. Teidän ei tarvitse tehdä työntekijöiden kanssa sopimuksia, maksaa heidän palkkaa tai kouluttaa heitä, me hoidamme kaikki asiat kuntoon. Renson Oy:n välittämät työntekijät ovat ahkeria ja työssään tunnollisia, antaen 100 % panoksen yriyksellenne.

 

Työvoiman välitys

Meidän kauttamme löydätte juuri teille sopivan työntekijän. Työntekijöiden etsimiseen käytämme laajaa tietokantaamme ja tarpeen tullen etsimme haastattelujen kautta sopivia henkilöitä. Selvitämme työntekijöiden taustat ja varmistamme, että he ovat sopivia henkilöitä kyseisiin työtehtäviin. Kauttamme on myös mahdollista vuorkata työntekijä koeajaksi, jotta myös te voitte varmistua työntekijän sopivuudesta tehtäviinsä.

Noudatamme Suomen lakia veroasioissa sekä alan määräyksiä. Käytämme Suomalaista ja Virolaista työvoimaa. Teemme yhteistyötä Virossa toimivien ja Suomessa rekisteröityjen henkilöstövuokrausfirmojen kanssa.

 

bottom of page